Training functioneringsgesprekken

Functioneringsgesprekken kunnen van grote waarde zijn voor iedere werknemer, leidinggevende en organisatie. Ze zijn het uitgelezen moment om met elkaar in gesprek te gaan over functioneren, ontwikkeling en doelen van zowel de werknemer als de organisatie. Maar een goed gesprek voeren is vaak nog best lastig. BK6 verzorgt daarom regelmatig trainingen waarbij de deelnemers voldoende tips krijgen om aan de slag te gaan met functioneringsgesprekken.

De training functioneringsgesprekken van BK6 is interactief en bestaat uit theorie afgewisseld met praktische oefeningen, waarbij samen wordt gewerkt met een inspirerende acteur. Op een laagdrempelige manier oefenen deelnemers diverse vraagstellingen en worden verschillende vormen van communicatie, feedback en non-verbaal gedrag zichtbaar. We doen geen rollenspellen voor de groep, maar in een veilige setting. Deelnemers waarderen dit element van de training altijd zeer en je kunt het geleerde direct toepassen.

BK6 verzorgt diverse incompanytrainingen en een aantal keren een training met open inschrijving. Informeer naar de mogelijkheden wanneer u meer uit functioneringsgesprekken wilt halen. Dat kan bijvoorbeeld via een adviestraject en/of een training en vaak zijn daar interessante subsidies voor beschikbaar.

 

Bestanden

BK6 training functioneringsgesprekken voor leidinggevenden PDF

 

Archief