Subsidies om uw medewerkers en organisatie naar een hoger plan te brengen

Hoe krijgt u uw medewerkers mee in de ontwikkelingsrichting die u in uw hoofd heeft? Door functieprofielen te maken? Functioneringsgesprekken te voeren? Op de zeepkist te staan en aangeven welke richting het bedrijf op moet? BK6 helpt u in dit proces en er zijn verschillende subsidies beschikbaar om de kosten laag te houden.

BK6 denkt graag met u mee over de ontwikkelingsrichting van uw bedrijf en maakt dan als startpunt een strategisch ontwikkelingsplan, gebaseerd op uw missie, visie en strategische doelen. Dat hoeft helemaal geen ingewikkeld ‘beleidsstuk’ te zijn, maar het is een mooie leidraad voor de te nemen stappen en het overleg met uw ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging. Een ontwikkelingsplan geeft richting en zingeving aan opleidingen, ontwikkeling, inzetbaarheid en flexibiliteit van uw medewerkers.

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar om minimaal 50% van de kosten van een externe adviseur te drukken. En dat is natuurlijk mooi meegenomen! BK6 vraagt subsidies samen met de opdrachtgever aan: vaak is het helemaal niet zo moeilijk en samen is het zo gepiept.

Maar geld is niet alles, het gaat om uw drive om te willen veranderen. En daar helpt BK6 u graag bij. Bedrijven uit de procesindustrie, installatie- en metaalbranche en de bouwsector maken al gebruik van de diensten van BK6. Juist in deze bedrijven gaan de ontwikkelingen in het werkveld zo snel, dat je als bedrijf mee moet veranderen om bij te blijven. Maar ook de noodzaak om medewerkers duurzaam aan het werk te houden en aan het bedrijf te binden is nu van groot belang. Kortom, is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

 

Archief